سیمکارت انارستان، سیمکارت اعتباری رایگان همراه اول، ویژه کودکان و نوجوانان ۶ تا ۱۸ ساله ایرانی است که تمامی نیازهای مکالمه، پیامک و دیتای این گروه سنی را ضمن بهرهبرداری از اینترنت دوستدار کودک و نوجوان پُرسرعت نسل چهارم و همچنین محتوای متناسب با سن کودکان و نوجوانان فراهم میکند. ویژگی منحصر به فرد سیمکارت انارستان، ایجاد محیطی سالم و جذاب برای ورود و رشد کودکان و نوجوانان ایران زمین به دنیای بزرگ و پیچیده اینترنت است.
بله، مکالمه در سیمکارت انارستان مشابه سایر سیمکارتهای اعتباری همراه اول است.
بله، پیامک و مکالمه در سیمکارت انارستان مشابه سایر سیمکارتهای اعتباری همراه اول است.
خیر، امکان فعالسازی و استفاده از رومینگ بین الملل برای سیم کارت های انارستان وجود ندارد.
سیمکارت انارستان دارای سر شماره اختصاصی کودک و نوجوان است و بعد از ۱۸ سالگیِ فرزند، مالکیت آن بهطور خودکار به فرزند انتقال مییابد. علاوه بر حفظ شماره سیمکارت در این نوع انتقال، نوع سیمکارت به اعتباری همراه اول تغییر وضعیت یافته و محتوای اینترنت آن به اینترنت معمولی تغییر میکند. اما در سیمکارت ایرانسل، سیمکارت معمولی یکی از والدین از طریق کد ussd تغییر وضعیت مییابد و دسترسی به مکالمه، پیامک و اینترنت آن محدود میشود.
علاوهبراین سیمکارت انارستان دارای بسته اختصاصی و محتوای ویژه کودک و نوجوان است که این ویژگی در سیمکارت کودک ایرانسل وجود ندارد.
بله
خیر، سیمکارت انارستان دارای سر شماره اختصاصی ویژه کودکان و نوجوانان است و پیامکهای بالک تبلیغاتی دریافت نمیکند.
www.anarestan.com
ارتباط با انارستان از ۴ طریق امکانپذیر است.
۱. تماس با شماره ۰۲۱۴۹۲۶۱۰۰۰
۲. از طریق وبسایت انارستان به آدرس www.anarestan.com
۳. کانال اینستاگرام سیمکارت انارستان anarestanproducts@
۴. کانال پشتیبان تلگرام سیمکارت انارستان https://t.me/anarestan_products
خیر، این امکان برای سیمکارتهای انارستان وجود ندارد.
خیر، به علت ارائه محتوای اختصاصی ویژه کودک و نوجوان در سیمکارت انارستان این امکان وجود ندارد.
خیر، به علت حساسیت در این رده سنی و احراز هویت همزمان فرزند و والد این امکان وجود ندارد.
بله، سیمکارت انارستان مشابه سایر سیمکارتهای اعتباری همراه اول دارای این قابلیت است. برای فعالسازی این سرویس، باید در قسمت تنظیمات تلفن همراهتان، انتقال تماس (call divert) و گزینه انتقال تماس دائم (always divert)را انتخاب کنید. البته ممکن است این گزینه در تلفنهای همراه مختلف کمی متفاوت باشد. مثلاً در بعضی از گوشیها از عنوان ارسال تماس (call forward) و ارسال دائم (always forward) استفاده میشود. اما به هرحال به دنبال گزینهای باشید که تمام تماسهای دریافتی را منتقل کند. سپس یک شماره ثابت وارد کنید. اکنون تمام تماسها به خط ثابت مورد نظر منتقل میشود. اما در صورتی که خواستید این سرویس را غیر فعال کنید به دنبال گزینۀ لغو (cancel) و یا غیر فعالسازی (disable)بگردید. روش دیگری نیز وجود دارد و آن استفاده از کدهای دستوری میانبر (USSD) است. استفاده از این کدها بسیار ساده و سریع است. به منظور استفاده از این روش کافی است همانگونه که شمارهگیری میکنید نشانه و اعداد *۲۱* را فشار داده و بلافاصله یک شماره ثابت وارد کنید. سپس کلید # و نهایتأ کلید شمارهگیری (همان کلید سبز) را فشار دهید:
call #(شماره ثابت)*۲۱*
البته فراموش نکنید که شماره ثابت را به همراه کد شهر وارد کنید. مثلا در تهران کد ۰۲۱ را در ابتدای شماره قرار دهید. در صورت عدم نیاز به سرویس و برای غیرفعالسازی نیز #۲۱# را شماره گیری کنید.
مشترکین تلفن همراه که مزاحم تلفنی دارند میتوانند به مراکز تلفن ثابت (ارائهدهنده خدمات خاص همراه اول در تهران) و ادارات مشترکین (سایر استانها) مراجعه و با ارائه اصل کارت شناسایی معتبر (گواهینامه، پاسپورت، شناسنامه، کارت ملی) و تکمیل فرم مربوطه جهت پیگیری اقدام نمایند.
ثبتنام و فعالسازی
قطع
صدور سیمکارت المثنی
تبدیل سیمکارت نسل سوم به یوسیم
بله، امکان تغییر آدرس سیمکارت انارستان مشابه سایر سیمکارتهای اعتباری همراه اول وجود دارد.
خیر
۱. اگر تنها یک ورثه باشد:
ورثه متوفی با مراجعه به دفاتر خدمات ارتباطی و ارائه مدارک لازم (گواهی حصر وراثت، اصل و تصویر شناسنامه، سیم فعال) نسبت به تنظیم سند نقلوانتقال اقدام مینماید.
۲. اگر ورثه بیش از ۱ نفر باشند:
• وراث به دفتر خدمات ارتباطی مراجعه و با ارائه مدارک لازم (گواهی حصر وراثت، اصل وتصویرکارت ملی، سیمکارت فعال، صورتحساب پرداختی آخرین دوره) نسبت به تنظیم سند نقلوانتقال به نام والد دیگر اقدام مینمایند.
• همه وراث به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه و نسبت به تنظیم وکالتنامه فروش اقدام نموده، وکیل برای تنظیم سند نقلوانتقال به نام والد دیگر با ارائه مدارک لازم (گواهی حصر وراثت، ارائه اصل وکالتنامه فروش، اصل و تصویر کارت ملی وکیل نماینده، سیمکارت فعال، صورتحساب پرداختی آخرین دوره) در دفتر خدمات ارتباطی اقدام مینماید.
بله، امکان رجیستری کردن سیمکارت به نام والد ثبتنامکننده سیمکارت امکانپذیر است.